Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

POPUSTI

"Loper Tours" se trudi da gostu pruži kompletnu uslugu na jednom mjestu: Smještaj, ishranu i robu široke potrošnje. U planu su prodavnica suvenira i garderobe u kojima će svaki gost koji koristi usluge "Loper Tours" turističke agencije imati značajan popust.

 

 

KAKO NAS PRONAĆI

"Loper Tours" radi preko cijele godine.

Petrovac Na Moru je predivan i u ostalim godišnjim dobima. Sa svojom blagom klimom i čistim vazduhom u jesenjim, zimskim i prolećnim mjesecima Vam pruža miran i zdrav odmor, šetnje uz šum talasa, sportski ribolov, tenis, večere uz tihu muziku, kafići...

 

 

LoperTours PETROVAC NA MORU
ENG SER RUS
LOPERTOURS
agencija Lopertours
smjestaj Lopertours restoran  Lopertours kontakt  Lopertours Petrovac na Moru  Lopertours

WWW.LOPERTOURS.COM Dobrodošli

LOPER TOURS

Preduzeće "Loper Tours" postoji od 1989.g. što ga čini jednim od najstarijih privatnih preduzeća u našoj zemlji. Vlasnik i osnivač gospodin Veljko Bjelica je izuzetno posvećen razvoju i podizanju nivoa usluga kako u turističkoj agenciji tako i u restoranu i prodavnici. Poslovanje preduzeća i kapaciteti restorana i smještaja se iz godine u godinu šire.

 

ZADOVOLJAN GOST JE NAŠ NAJVEĆI PROFIT

 

Hiljade zadovoljnih gostiju su dokaz da je "Loper Tours" jedno od najznačajnijih imena na Crnogorskom primorju ali i velika obaveza za budući rad. Budite ubjeđeni da Vas nećemo iznevjeriti.

Trudićemo se da ova prezentacija bude uvijek ažurirana najnovijim podacima o smještaju, kako privatnom tako i hotelskom, proširenju kapaciteta, djelatnosti i usluga "Loper Tours"-a kao i o turističkoj ponudi Petrovca na Moru i okolini uopšte.

 

 

 

 

 

Sva prava zadrzana © Loper Tours
Certainly there is a better replica watches. I do not see why I should have to pay for your company rolex replica. I have no return address, barring ordering rose stone, to translate this shipping rolex replica sale. In addition, this Replica Watches Sale seems to be defective. The second rolex replica sale will not sweep. This panerai replica sale of mix up seems to happen quite often with your company as I have now read some replica watches sale on the internet, much like a bait and switch scam, which is nothing less than fraud. Surely this must have been an honest rolex replica sale as I am sure that your company would not be practicing illegal activities.